Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht het duo Pavel en Blue al bijna anderhalf jaar op een nieuw thuis.
Pavel is een steenkonijn van ruim zes jaar oud, hij kwam in oktober 2022 in de opvang terecht. Een maand later werd voedster Blue afgestaan aan De Dierenstee, zij is onlangs twee jaar oud geworden.

Eerst is geprobeerd om voor zowel Pavel als Blue apart een maatje te vinden, maar na een paar maanden werden de medewerkers van De Dierenstee nieuwsgierig of ze het wellicht samen goed zouden kunnen vinden. Het bleek een match te zijn! Medio februari vorig jaar gingen Pavel en Blue als duo opnieuw de website op, maar helaas is er sindsdien geen interesse in hen getoond.

Pavel is een lieve en redelijk tamme knul, maar opgepakt en geaaid worden vindt hij vaak nog steeds een beetje spannend. Pavels vriendin Blue is een Rex-kruising die net zo knap is als Pavel en ook net zo verlegen. Bleu is terughoudend en soms nog wat schuw, ook zij vindt het niet altijd fijn om geaaid of opgepakt te worden. Blue en Pavel hebben dus een begripvol baasje nodig dat hen rustig aan alles laat wennen.
Vanwege de vacht van Blue wordt voor dit leuke duo een plek gezocht waar ze binnenshuis mogen wonen. Is dat echt niet mogelijk, dan is een buitenverblijf dat goed wind- en waterdicht is ook een mogelijkheid. Wie heeft er een rustig thuis voor Pavel en Blue zodat ze na bijna anderhalf jaar eindelijk De Dierenstee kunnen verlaten?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.